Aanbieding van de maand

Promo-Marathon

Ontdek onze aanbieding

 

 

Aanmelding newsletter

Wilt u de aanbiedingen van Credeco als eerste ontvangen?

Klik hier

 
 
Zeefdruk en bedrukking

ZEEFDRUK EN BEDRUKKING

Zeefdruk is de meest gebruikte methode om afdrukken op textiel aan te brengen. De stoffen kunnen met 1 tot 8 kleuren en in full colour bedrukt worden. Voor het maken van een zeefdruk moet u rekening houden met vaste kosten (raam en film) per kleur en per bedrukkingsformaat.

Nader kennismaken
 
Lees meer: ZEEFDRUK EN BEDRUKKING
 
Transferdruk - Flexdruk

TRANSFER- EN FLEXDRUK

Bij deze techniek wordt een vinylsnede met verhitting op verschillende stoffen aangebracht. Dit procedé wordt zeer veel gebruikt voor kleine en middelgrote series. Uw logo's kunnen uit één kleur bestaan of in full colour zijn. Bij dit procedé hoeft u geen rekening te houden met technische kosten voor kleine en middelgrote series. De prijs per stuk wordt daardoor zeer interessant.

Nader kennismaken
 
Lees meer: TRANSFER- EN FLEXDRUK
 
Borduurwerk

BORDUURWERK

Borduurwerk geeft een mooie meerwaarde aan uw textiel. De prijs van borduurwerk verschilt naar gelang het te borduren oppervlak. Bij de eerste bestelling is digitalisering per logo vereist.

Nader kennismaken
 
Lees meer: BORDUURWERK
 
Reclameartikelen

RECLAMEARTIKELEN

Een reclameartikel is een middel om uw bedrijf, diensten, vereniging, club of afdeling tegen lage kosten per stuk te promoten. Bij ons hebt u keuze uit een groot aantal verschillende producten. Leg uw ideeën gerust aan ons voor.

Nader kennismaken
 
Lees meer: RECLAMEARTIKELEN